Neerslachtig en moe

“Een jaar geleden kwam ik bij Renate met hele lijst vol met klachten. De belangrijkste klachten waren dat ik mij kwetsbaar en neerslachtig voelde en erg moe was. Ik had al met mijn huisarts de mogelijkheid besproken om antidepressiva te gaan slikken.

Ik heb de behandelingen van Renate over mij heen laten komen. Elke keer stond ik weer verstelt van wat er tijdens de behandeling naar voren kwam. Hiervoor had ik ook hulp gezocht (psychologe, coaching) en dat hielp wel alleen voor korte duur. Ik besloot ermee door te gaan.

Na de zomervakantie (ik had toen zo’n 5 behandelingen gehad) voelde ik mij anders. Voelde mij niet meer kwetsbaar, was veel gelukkiger en evenwichtiger. En het neerslachtige gevoel zo rond de menstruatie wat elke keer er weer was (en steeds erger leek te worden), bleef weg of was minder. En ik realiseerde mij ineens dat ik mij niet meer moe voelde.
De verbetering was dit keer niet voor korte duur en ik voel dat het nog steeds beter gaat.

Met Renate heb ik afgesproken dat ik om de 3 maanden bij haar langs kom. Een soort ‘onderhoudsbeurt’ zeg maar. Ik ben ongelofelijk blij dat ik Renate (met hulp van een betrokken collega) gevonden heb. Mijn leven heeft echt een positieve wending gekregen.”