Wie ben ik

Ik ben Renate Huisman. Na een medische Hbo-opleiding, heb ik ruim 12 jaar in de gezondheidszorg gewerkt op de afdeling radiotherapie. Uiteindelijk werd mijn verlangen om mensen persoonlijk te kunnen begeleiden zo groot, dat ik in 2010 mijn kinesiologie praktijk èZENci ben begonnen. 

Na de opleiding acupunctuur, ben ik in 2004 begonnen met de opleiding van Three in One Concepts®. Hier ben ik enorm gefascineerd geraakt door het idee, dat ons lichaam zoveel meer weet dan wij met onze mond kunnen vertellen! Dit zette een deur vol mogelijkheden open. Inmiddels heb ik een HBO-opleiding kinesiologie en diverse andere vakgerichte opleidingen afgerond en ben ik veel ervaring verder. Ik werk nog steeds met veel plezier, aandacht en zorg met cliënten in mijn praktijk.

Waar ik naar streef is dat jij je vrij, energiek en gelukkig voelt. Dat je weer in jouw kracht staat en keuzevrijheid voelt in wat je werkelijk wilt doen! Ik ben elke keer weer verrast over de veranderingen die plaatsvinden na een consult!

Mijn wens is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen lekker in hun vel zitten, waardoor ze uiteindelijk bewuster, gelukkiger, met liefde en aandacht voor zichzelf en de wereld om zich heen in het leven staan. Kinesiologie is voor mij een mooie en effectieve manier van werken om dat te bereiken. Ik geloof in de kracht en kennis van het lichaam, dat alle informatie in zich heeft voor herstel.

Mijn praktijknaam èZENci is ontstaan uit het woord essentie, wat betekent: het fijne, essentiële en wezenlijke”, “jouw eigen diepste natuur”. “Dat waar het werkelijk om gaat”. Dit vind ik heel belangrijk! “De kern van iets”, naar de kern van zowel jouw probleem als naar de kern van jouw kracht gaan. Dat is waar èZENci je bij helpt!

Beroepsvereniging LVNT: reg.nr. 1501198K Registertherapeut RBCZ, BCZ: Licentie nr. 306026R   Voor de WKKGZ, via de LVNT aangesloten bij de SCAG. Tevens aangesloten bij het TCZ (tuchtrecht).

KvK – 09215474 | AGB-code therapeut – 90-045375 | AGB-code praktijk – 90-54032